Thursday, February 28, 2008

Λευτεριά στα Blogs

Επηδή νευρίασα με όλο αυτό το πανηγυράκι έφτιαξα το εξής video
τα σχόλια δικά σας...



http://www.youtube.com/watch?v=nsv-X8bm4Vc

12 comments:

Anonymous said...

poly kalo

kouvanistan said...
This comment has been removed by the author.
Puppet_Master said...

se efxaristw fadasma.diadoste to den prepei na to afhsoume etsi.

ρΟ said...

ετσ....να τα λεμε.

Unknown said...

Νομίζω πως εγώ ή εσύ δεν κινδυνεύουμε από κενενός είδους λογοκρισία.Τα δημοφιλή blogs που είναι και ολίγον "κίτρινα" έχουν το πρόβλημα...

Το να γράφεις προσωπικές σκέψεις ή ν' ασχολείσαι με διάφορα θέματα δεν νομίζω πως θα αποτελέσει πρόβλημα.

Το press.gr και οποιοδήποτε blog με δημοτικότητα πλήγεται περισσότερο από τ' άλλα. Δλδ δεν μπορώ να δεχτώ ότι εσύ ή εγώ θα πάθουμε ζημιά απ' αυτή την ιστορία.
Έπειτα η ελληνική νομοθεσία δεν μπορεί να παρέμβει σ'ένα λογισμικό που έχει αμερικανικές ρίζες. Φυσικά δεχόμαστε τους όρους όταν φτιάχνουμε ένα blog, το οποίο δεν μας ανήκει...μας ανήκουν μόνο οι ιδέες κι οι σκέψεις.

Έπειτα, γιατί να πιστέψουμε ότι γράφει ένα blog χωρίς να ξέρουμε ποιος το γράφει και με ποια κίνητρα; Οι bloggers που δημιουργούν ένα e-life style κι αποκτούν αναγνωρισιμότητα μέσα απ' το blog τους είναι περισσότερο επίφοβοι. Μέσα στο πληροφοριακό χάος συναντάμε και σκουπίδια που δεν αξίζει ν'ασχοληθείς μαζί τους, όπως και κρυμένα διαμαντάκια(όπως το δικό σου).

Εξάλλου είμαστε η χώρα της υπερβολής.Ας μην παίζουμε κι εμείς το παιχνίδι των ΜΜΕ και δίνουμε αξία σ'ένα θέμα που σε λίγο καιρό δεν θα έχει καμία αξία και η ζωή εντός κι εκτός δικτύου θα έχει ν' ασχοληθεί με σημαντικότερα θέματα.

Η Κυβέρνηση φοβάται το διαδίκτυο άκουσα κάπου...ας γελάσω κινέζικα, τσι τσι τσι!

Το video πολύ καλό.

Anonymous said...

πεστο ψεματα..

Ουρανιτσα η Οφιουχος said...

Οταν οι παραδοσικοι εφημεριδαδες πωλουν χαρτι τυπωμενο με καλες αλλα και κακες ειδησεις κανενας δεν προσπαθει να τους φυμωσει.Οταν τα blogs αρχιζουν να τους κοβουν τις πωλησεις τους τοτε ξεσηκωνονται.Οταν οι bloggers δεν ειναι μελη της κατεστημενης εξουσιας,οταν δεν μπορουν να τους ελεγχουν τοτε εφαρμοζουν μεθοδους ΕΤΑ-ΕΣΑ.Oταν θιγονται τα συμφεροντα τους τοτε ενας σωσιας του Γ.Παπαδοπουλου,σε ρολο κλουν,ειναι υπο κατασκευη.Οταν αμερικανικο Blog,κερδιζει το δημοσιογραφικο βραβειο Πολκ,για την αποκαλυπτικη δημοσιογραφια του τοτε σιγουρο,μετα απο χρονια θα κανουμε εισαγωγη δημοσιογραφικων blogs,παντα ειμαστε καλοι στις αντιγραφες απο την Εσπερια,αλλα οταν κανουμε την δικη μας επανασταση,παντα βρισκονται προδοτες και δολοφονοι ενος Καποδιστηρια.

Anonymous said...

Ενταξει υπερβαλεις με το video αυτο.
Συμφωνω με τον samael.

The Motorcycle boy said...

Έχει δίκιο -υπερβάλλεις. Δεν κηρύχτηκε τώρα ο στρατιωτικός νόμος -έχει κηρυχτεί προ πολλού. Απλά αλλάξανε το "Κατάσταση Πολιορκίας" σε "Ανησυχία της Κοινής Γνώμης".

Puppet_Master said...

dax pada hmoun proklitikos.ipervalw ligo gia na diksw to xali mas.

hasapi grammata said...

poli efstoxo
to prootho se filous me email

Puppet_Master said...

oreos hasapi :)
na sai kala